Champagnefrukost

Såhär på måndagar kan helgen kännas väldigt avlägsen. För att ha något att se fram emot till helgen tycker vi att du skall planera in en champagnefrukost! Eller varför inte ordna en för dina vänner på vändagen.

Under veckan kommer vi att presentera recept på mat som vi tycker är gott till en lyxig frukost. Ett gott bubbel är ett självklart inslag!

En brunch brukar bestå av massor med småplock. Till en champagnefrukost kan du istället satsa på några få rätter som du tycker extra mycket om.

Till vår champagnefrukost gjorde vi bland annat olika sorters smörgåsar och salta våfflor med lax. Istället för mimosa valde vi denna gång att dricka bubblet som det är för att få en extra lyxig känsla på frukosten. Titta in under den kommande veckan för att få recepten!

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: