Inside-out-rulle med lax, avokado och rom

Första in-side-out rullen fyllde vi med lax, avokado, rom och Philadelphiaost och vårlök. När vi hade rullat ihop sushin lade vi tunna skivor av avokado ovanpå halva rullen och på andra halvan lade vi tunna skivor av mango och kiwi. Sen rullade vi in sushin i färskfolie så att skivorna av frukt fäste runt rullen. Låt rullen stå en stund i kylskåp innan du skär upp den i skivor.

Sushi9

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: