Champagnefrukost

Frukost,  speciellt då helgfrukost när man har tid att ordna en lite lyxigare frukost är något vi tre uppskattar högt. Frukost går att variera och kombinera hur mycket som helst, vilket gör att den aldrig blir tråkig samtidigt som det är så hög mysfaktor över att få sitta och läsa tidningen med en fantastiskt god frukost en timme eller flera under helgmorgnar.

Den här gången valde vi att ordna en champagnefrukost för att tillsammans få börja lördagsmorgonen med en lite lyxigare frukost. Det här tycker vi också att ni ska göra. Bjud in några vänner och börja lördagen på ett lite lyxigare sätt!

Under veckan delar vi med oss av vad som fanns på vårt frukostbord. Bubbel var i alla fall givet!

Inspiration till frukosten tog vi från boken Le Pain Quotidien som även finns som bageri i bl.a. New York där vi har ätit flera frukostar. Inspireras av Le Pain Quotidien här

Champagne9Champagne8

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: