Vår dukning till kräftskivan

Till vår kräftskiva fixade vi en dukning i svart, grått och vitt. Grönt syntes också i dukningen genom inslag från naturen. Oftast ordnas kräftskivor när de mörka höstkvällarna börjar smyga sig på och därför kan du gärna satsa på belysning, ljuslyktor och ljusslingor för att höja mysfaktorn. På vår kräftskiva valde vi att satsa lite extra på belysning och placerade ljusslingor och ljuslyktor både ovanför matbordet och på buffébordet.

Vi använde oss av blåbärsris, krondill och stenar för att få in inslag av naturen i dukningen.

Placera gärna också ut filtar och fårskinn på stolarna för att göra det extra mysigt för dina gäster.

9 Kräftskiva lördag 4

Version 2

10 Kräftskiva lördag 1

7 Kräftskiva torsdag 2

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: