En extravagant guldkant

Välkomna till Hallon och Praliner! Hallon och Praliner drivs av tre vänner som älskar att både laga och äta mat. Eftersom vi oftast träffas över helgerna har vi under veckan tid att drömma om och planera vad vi ska tillaga nästa gång vi ses. Vi är inga professionella kockar men vi vill ändå inspirera och dela med oss av mat som vi tycker om och som vi tycker ger oss en extravagant guldkant på tillvaron.

Alla veckor kommer vi att presentera olika recept som i slutet av veckan bildar en hel middag enligt ett tema. På så sätt kan du om du vill göra hela middagen eller så plockar du endast ur dina favoriter.

Vi hoppas att du ska trivas!

citat red.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s